Spectacol ,,NU-I BAI…’’

Nu-i Bai - AFIS Jpeg

VINERI, 01 Noiembrie 2013, ora 19.00, Universitatea Populara Ioan I. Dalles, Bucuresti
Spectacol ,,NU-I BAI…’’ – Lied, Opera si Opereta – 100% romanesc

Spectacolul aduce in centrul atentiei arii din opere si operete romanesti celebre: “O noapte furtunoasa” opera de Paul Constantinescu, “Ana Lugojana” opereta de Filaret Barbu, “Valurile Dunarii” opereta de George Grigoriu, “Lysistrata” si “Lasati-ma sa cant” operete de Gherase Dendrino. Liedurile si operele sunt pe texte de: Mihai Eminescu, I.L Caragiale, George Calinescu, George Toparceanu, Vasile Alexandri sau George Cosbuc.

Royal Art Muzzyk aduce in faţa publicului larg lucrări sau tehnici clasice, abordate intr-o viziune modernă. Tinerii artisti sunt elevi ai scolii de arta Ariodante, studenti si absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. Acestia isi doresc sa impartaseasca pasiunea lor pentru muzica celor de aceeasi varsta cu ei, cat si iubitorilor de arta de pretutindeni. Sub atenta indrumare a Claudiei Deleanu (mezzosoprana, regizor si profesor de canto), tanara echipa si-a dovedit maiestria si performanta, onorand cu succes fiecare provocare, spre incantarea totala a publicului.

Rezervari bilete: Confirmarea participarii se face la office@bonsiromania.ro sau la nr. 0732.601.254, precizandu-se numarul de persoane si un numar de telefon de contact.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casieria Universitatii Populare Ioan I.Dalles, din Bdul N. Balcescu, nr. 18, Bucuresti in ziua evenimentului, VINERI, 01 noiembrie 2013, incepand cu ora 18.45.

Pretul biletelui: 15 lei/persoana
Durata spectacol 1h15min

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *