Cum sa faci vraji

cum sa faci vraji

de Sabrina Canea – redactor

De când sunt mică, toată lumea, dar absolut toată lumea mă întreabă dacă pot face vrăji precum vrăjitoarea Sabrina. Cum m-am săturat să dau din nas și să se întâmle nimic, am cautat în podul blocului în care locuiesc să văd poate, poate găsesc ceva util în acest sens. Și n-o să mă credeți când am să vă spun c-am găsit cartea de vrăji a vrăjitoarelor din Salem!

Stând ore întregi și căutând prin cartea cu nebunii, am găsit niște vrăji chiar interesante pe care aș vrea să vi le împărtășesc. Totuși, fiți foarte adenți și precauți. Nici chiar celor din neamul vrăjitoarelor Salem nu le ies întotdeuna vrăjile.

Una dintre cele mai utile vrăji posibile este cea a izgonirii îndatoririlor. Aici vei avea nevoie de un pergament, împreună cu cele patru elemente – aer, foc, pământ, aer. Pe pergament îți vei scrie toate sarcinile pe care le ai de făcut și vei pune pergamentul într-un suport, urmând să-i dai foc. Până va arde acesta – și asta va dura ceva timp – te poți duce să mături, să ștergi praful și să speli vasele. În final, cenușa lăsată de pergament o vei arunca la gunoi. Parcă sunt mai puține lucruri de făcut acum, nu?

Vraja pentru pierderea greutății este, de departe, cea mai căutată, deși este foarte greu de preparat. Licoarea pe care va trebui s-o prepari trebuie să conțină un amestec echilibrat de scoarță de copac și sucul lăcrămioarelor cu șaptesprezece clopoței. Licoarea trebuie lăsată la fermentat două ore. Între timp, poți da două ture de parcare. În final, vei vedea o schimbare semnificativă.

Nu în ultimul rând, cea mai șmecheră vrajă este cea a invizibilității. Deși invizibilitatea a creat, de-a lungul timpului, numeroase controverse, poate fi mai ușor decât crezi să fii invizibil pentru oameni. Într-o noapte cu lună plină, așează-te în poziție de yoga, spre exemplu, stând în cap cu mâna bagată pe lângă coapsa opusă, și încearcă să atragi toate energiile purificatoare aduse de lumina lunii asupra ta. Dacă nu-ți iese asta, ai putea încerca să fii tu, oricum nu toți te observă, iar cine o face, o face din politețe.

Toate aceste vrăji pot avea efecte negative dacă nu sunt efectuate și mai ales folosite într-un mod corespunzător. De asemenea, o mână nepricepută și care nu a mai experimentat vraja poate suferi consecințe usturăoare. Nu-mi asum răspunderea pentru orice daune corporale sau morale produse în urma acestor vrăji.

  • irina

    mie imi trebuie o vrajitoare buna care iti indeplineste orice dorinta spuneti si spunetimi scaipul ei ori numarul ei de telefon