Targ de Martisor la Sala Dalles | Teen Press - revista ta de liceucomunicate

February 22, 2013

Targ de Martisor la Sala Dalles

Targ de Martisor la Sala Dalles

de Andra-Maria Mãciucã – editor ştiri

In perioada 24 februarie – 8 martie 2013, între orele 10:00 – 20:00, Sala Dalles organizeaza o nouă ediţie a „Festivalului Primăverii“, un Târg de Mărţişor pe care nu il puteti rata!

Acolo veti putea gasi o colecţie de mărţişoare din ceramică, sticlă pictată, cioplite în lemn, înnobilate cu plante naturale sau chiar mărţişoare gastronomice din zahăr sau mirodenii, anason şi scorţişoară, dulciuri siciliene din pastă de migdale, dulciuri personalizate din marţipan sau pastiaj, ciocolata italienească si ceaiuri şi cafele aromate.

Totodata, puteţi achizitiona coșulețe cu ghiocei și brândușe din fondant si miniaturi din porțelan fin.

De asemenea, veti putea alege dintr-o gama variata de cosmetice din ingrediente naturale, dar si de bijuterii din aur, argint sau pietre semipreţioase aduse din Columbia, Thailanda, India si Maroc.

În cadrul evenimentului, veti avea ocazia sa vizitati expoziţia ”Stop Wasting Another Generation”, care cuprinde 30 de fotografii ilustrand viaţa cotidiană a copiilor rromi.

Intrarea este liberă.

Pentru mai multe detalii, accesati www.dallesrevolution.ro sau pagina de Facebook Galeria Dalles.


 
 

 
Sala Dalles organizeaza targ de Valentine's Day!

Sala Dalles organizeaza targ de Valentine’s Day!

Incepand cu vineri, 8 februarie 2013, Sala Dalles va asteapta la cea de-a VIII ediție a Galeriei Cadourilor de Valentine’s Day.
by Andra Maciuca - Redactor
0