Spectacol ,,NU-I BAI…’’ | Teen Press - revista ta de liceucomunicate

October 19, 2013

Spectacol ,,NU-I BAI…’’

Nu-i Bai - AFIS Jpeg

VINERI, 01 Noiembrie 2013, ora 19.00, Universitatea Populara Ioan I. Dalles, Bucuresti
Spectacol ,,NU-I BAI…’’ – Lied, Opera si Opereta – 100% romanesc

Spectacolul aduce in centrul atentiei arii din opere si operete romanesti celebre: “O noapte furtunoasa” opera de Paul Constantinescu, “Ana Lugojana” opereta de Filaret Barbu, “Valurile Dunarii” opereta de George Grigoriu, “Lysistrata” si “Lasati-ma sa cant” operete de Gherase Dendrino. Liedurile si operele sunt pe texte de: Mihai Eminescu, I.L Caragiale, George Calinescu, George Toparceanu, Vasile Alexandri sau George Cosbuc.

Royal Art Muzzyk aduce in faţa publicului larg lucrări sau tehnici clasice, abordate intr-o viziune modernă. Tinerii artisti sunt elevi ai scolii de arta Ariodante, studenti si absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. Acestia isi doresc sa impartaseasca pasiunea lor pentru muzica celor de aceeasi varsta cu ei, cat si iubitorilor de arta de pretutindeni. Sub atenta indrumare a Claudiei Deleanu (mezzosoprana, regizor si profesor de canto), tanara echipa si-a dovedit maiestria si performanta, onorand cu succes fiecare provocare, spre incantarea totala a publicului.

Rezervari bilete: Confirmarea participarii se face la office@bonsiromania.ro sau la nr. 0732.601.254, precizandu-se numarul de persoane si un numar de telefon de contact.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casieria Universitatii Populare Ioan I.Dalles, din Bdul N. Balcescu, nr. 18, Bucuresti in ziua evenimentului, VINERI, 01 noiembrie 2013, incepand cu ora 18.45.

Pretul biletelui: 15 lei/persoana
Durata spectacol 1h15min


 
 

 
Coperta TP 71

Pana de idei – nr. 71

Uneori se întâmplă să fii în pană de idei. Ce faci atunci? De această dată ni s-a întâmplat și nouă, însă am reușit să îi facem față. Uite ce am pregătit pentru numărul 71 al revistei Teen Press:
by Seminarist M.O. - I.O. Seminarist M.O. - I.O.
0

 
 
Full Moon Charity Ball

Full Moon Charity Ball 3.0

Vino să dăm start-ul verii la cel mai incendiar party, powered by Kiss FM! Cluburile Interact Curtea Veche (Goethe, Sf. Sava și Mihai Viteazul) te invită la balul semestrului al doilea, Full Moon Charity Ball, ediția a 3-a!
by Seminarist M.O. - I.O. Seminarist M.O. - I.O.
0

 
 
comic_con_2015-catalina_cosma-fotoreporter-teenpress-168

East European Comic Con 2015

V-ați întrebat vreodată de unde puteți cumpăra articole cu eroii voștri preferați la prețuri cât de cât accesibile? Unde puteți concura cu alți oameni la jocurile voastre preferate, la care poate să și câștigaț...
by Teen Press
0

 

 
2536

Carte – „Adevarul despre cazul Harry Quebert“, de Joël Dicker

Scriitorul yancheu Harry Quebert, în vârstă de 34 de ani, se stabilește în vara anului 1975 într-un mic orăsel din New Hampshire, numit Aurora. În lupta zadarnică de a scrie un nou roman, Harry se lasă distrat de Nola...
by Teen Press
0

 
 
La trenulete_Ioana Gheorghiu_fotoreporter-7

La Trenulete in noua locatie

Cum primăvara ne-a surprins zilele trecute și ne-a încărcat cu energie, am pornit la drum să vă dăm de veste cum că localul cu cel mai original concept s-a redeschis complet renovat, într-o zonă mult mai accesibilă. ...
by Alina Panaite
0