Ce ne pregateste La un Ceai saptamana aceasta

la un ceai

Waffles after work, 24 și 25 februarie, orele 18:00-22:00 @Ceainăria La un Ceai
După job meriți o porție proaspătă și delicioasă de waffles cu ce vrei tu. Pe 24 și 25 februarie între orele 18:00 și 22:00 adică fix atunci când scapi de griji și vrei ceva bun poți savura o porție delicioasă de waffles.

Rezervări la 0734 195 395

Umpluturi la alegere:

-înghețată
-nutella
-unt de arahide
-cocktail de fructe
-frișcă
-topping de ciocolată
-topping de căpșuni
-biscuiți oreo
-fulgi de migdale
-nuci
-dulceață
– M&Ms

Parteneri media: Yum Stops, Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana Urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, IQool, Teen Press, Mama pe Toc, Ro Events
Event Facebook: Waffles after Work

Concert: Jazz in Love, Mădălina Mantu, 26 februarie ora 20:00 @Ceainăria La un Ceai
Rezervări la 0734 195 395
Suport artist: 20 de lei

Mădălina Mantu este cântăreaţă de naţionalitate română, născută în Piatra Neamț, având dublă cetăţenie: română şi germană. Provenind dintr-o familie de muzicieni cu reputaţie atât în ţară, cât şi în afara acesteia, Mădălina a moştenit calităţile tatălui său care i-a fost mentor în educaţia muzicală pe care şi-a construit cariera.

Mădălina a urmat cursuri de pian începând de la vârsta de 6 ani, iar la vârsta de 21 de ani, perioadă până la care a studiat intensiv canto clasic, a fost solicitată prin contract în Germania, A activat profesional exclusiv în occident, mare parte din cariera ei fiind bazată pe evoluţiile de pe scene renumite din Germania şi Elveţia, unde şi-a perfecţionat tehnica prin studii de specialitate sub îndrumarea unui soprane de renume de la Academia de muzică – Musikhochschule Hannover.

Printre cei cu care cântăreaţa a avut colaborări de-a lungul carierei sale, amintim numai câteva nume: Jim Ferguson – fost solist Hot Chocolate care s-a îndrăgostit de prestaţiile cântăreţei noastre, solicitând-o în repetate rânduri să i se alăture în turneele acestuia, Castle Jazz Band Hannover alături de care a înregistrat un real succes la publicul german, Peter Schutlz saxofonist împreună cu care a avut diferite colaborări fiind solicitaţi în diverse locaţii exclusiviste pentru a întreţine recitaluri de Jazz şi Musical unui public mai mult decât avizat, şi mulţi alţi muzicieni germani de renume.
Mass-Media din Germania i-a acordat, în repetate rânduri, o atenţie deosebită, cântăreaţa de origine română fiind o răsfăţată a posturilor de radio din nord-vestul Germaniei, melodiile ei fiind difuzate periodic, existând o solicitare permanentă din partea publicului.

Au fost acordate zeci de interviuri în ziarele importante din land-ul Niedersachsen, dar de departe cea mai mare realizare din punct de vedere mediatic o reprezintă apariţia televizată de la SAT 1, unde cântăreaţa a susţinut un recital la o emisiune matinală de maximă audienţă – Frühstücksfernsehen. În urmă acesteia, realizatorii emisiunii i-au propus un contract de colaborare pe termen lung.

Mădălina a activat în importante locaţii de gen şi la evenimente de prestigiu din vestul Europei, în oraşe precum: Bad Pyrmont, Hamburg, Hannover, Hameln, Köln, Düsseldorf, Berlin din Germania, dar şi Zurich – Elveţia şi altele.
S-a îndrăgostit şi s-a întors acasă…în ţara ei.

„If there is anything to say about
me, just listen!”

Un concert susținut de Radio România Cultural

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Anyplace.ro, Coțofana urbană, Bookblog.ro, IQool, Teen Press, Mama pe Toc, Ro Events
Event Facebook: Jazz in love

Târg de mărțișor, sâmbătă, 27 februarie, orele 15:00 – 20:00 @Ceainăria La un Ceai
Pe 27 februarie sunteți așteptați la Târgul de mărțișor organizat de Ceainăria La un Ceai în cadrul
căruia puteți alege cel mai ghiduș cadou: mărțișoare năstrușnice, turtă dulce homemade, dulcețuri,
compoturi, pictură cu henna, ciocolată raw, accesorii voioase și cât și mai câte ^_^

Un eveniment susținut de Radio România Cultural
Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, 100 locuri din Bucuresti, Zile și
Nopți, Coțofana Urbană, Yum Stops!, Anyplace.ro, Bookblog.ro, IQool, Teen Press, Mama pe Toc, Ro Events

Link Facebook: Targ de martisor