Teen Press – de la liceeni, pentru liceeni

TEEN PRESS

– De la liceeni, pentru liceeni –

  • Cine suntem noi?

            Mai mult decât un site, mai mult decât un blog, mai mult decât o redacție. Și totuși, suntem la fel ca tine. Suntem o familie – și o oportunitate pentru tine. Fă-ți vocea auzită! Citește mai departe și află cum.

 

  • Conținut produs de liceeni, pentru liceeni!

110% din materialul de pe site este construit de noi înșine, liceeni care lucrează de zor la site-ul pe care te afli acum! Astfel vei avea mereu articole noi și de calitate scrise de tineri ca și tine, nu de nu știu care boșorog cu diplomă.

 

  • Cu ce ne ocupăm?

Scriem despre viața de liceu și cum este să o trăiești așa cum doar cineva ca noi poate scrie! Articolele sunt menite să ajute, să informeze și să distreze liceeni, temele fiind foarte variate, de la cum să scrii poezii și cum să înveți pentru BAC la recenzii de filme, cărți sau localuri din București.

 

  • De ce facem asta?

Pentru că e cazul ca un astfel de site să existe pentru ca vocea liceenilor din România să fie auzită. Ne-am săturat să citim articole și reviste despre viața de liceu dar care-s scrise de tipi care au 30 sau 40 de ani, așa că ne-am decis să înființăm Teen Press pentru a oferi elevilor conținut de calitate direct de la sursă. În plus, oferim oportunitatea de a îți face vocea auzită!

 

  • Cum te poți implica?

Te primim cu brațele deschise în echipa noastră, trimite-ne un articol și un mesaj în care ne spui de ce dorești să aplici și ce poți aduce nou iar noi te vom contacta în doar 24 de ore!

Ești un bun fotograf sau desenator dar nu ai talent la scris? Nu e nicio problemă, căutăm fotografi și graficieni talentați! Trimite-te câteva materiale la adresa de mai jos iar noi îți răspundem cât mai rapid cu putință!

Trimite articolul/materialele și mesajul care să conțină motivul pentru care vrei să te implici la adresa următoare:

dmarius.business@gmail.com

 

– Marius D. –